Gipsputs Stockholm

Specialister på puts och stuckatur | 0705–39 01 00

Våra övriga tjänster

Vi på Stoneform är specialister på det mesta som har med murning och puts att göra. Nedan nämner vi ett par av våra specialiteter.

Akustikputs

Med akustikputs kan man förbättra ljudegenskaperna i ett rum. Många rum har för hårda och släta väggar som ger för mycket eko, vilket kan upplevas som störande både i hemmet och framför allt i offentliga miljöer och på företag. För att göra ljudmiljön behagligare är det möjligt att putsa väggar och tak med speciellt utvalda material och metoder.

Genom att välja material och texturer som absorberar en del av ljudet får man en mer dämpad effekt som gör rummen trivsammare att vistas i. Varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna och tar fram ett förslag till dina rum.

hz acoustics logo

Stuckatur

Vackert ornamenterade detaljer i tak och på väggar har varit eftertraktat lika länge som teknikerna har funnits. Särskilt mellan 1600-talet och det tidiga 1900-talet var stuckatur högsta mode såväl utvändigt som invändigt. Men varför inte göra ditt moderna hus unikt genom att lägga till ornamenterade lister eller en takrosett?

Vi kan utföra både helt nya stuckarbeten och renovera existerande stuck med byggnadsvårdsmässiga metoder och material.

redskap och stuckatur

Akustikputs för behagligare ljud eller stuckatur för en vacker miljö